Ateliere Cosmetica Naturista disponibile


AtelierTipDinPanaLocalitateaInscriere
Wellbeing Corporate BUCURESTI

“Alchimia” prepararii cosmeticelor cu arome de sarbatori

FastTrack13.12.201813.12.2018BucurestiInregistrare

Ateliere Cosmetica Naturista

FastTrack

Aceasta optiune se adreseaza in special celor care doresc o instruire intr-un timp mai scurt dar care sa le ofere totusi siguranta unei fundatii bine construite si toate cunostintele necesare atat teoretice cat si practice pentru a porni pe cont propriu. Nivelul nu este la fel de ridicat ca cel al optiunii MasterClass.

  • Durata: 1 zi
  • Contact: 0722 745 679

MasterClass

Aceasta optiune este mai complexa datorita nivelului de detalii si timp acordat partii practice. Se adreseaza celor care doresc fie sa treaca la un alt nivel in termeni de cunostinte si experienta fie doresc sa porneasca pe drum propriu avand siguranta unor cunostinte teoretice si practice temeinice.

  • Durata: 2 zile
  • Contact: 0722 745 679

 

Preventia imbatranirii pielii, studiul constant si impartasirea metodelor si tehnicilor de pastrare sanatoasa a pielii in mod natural, reprezinta un crez ce doresc sa-l impartasesc celor care doresc sa prepare produse de ingrijire personal si pentru familie.

Doresc sa impartasesc formularea de retete cosmetice personalizate, in mod professional din ingrediente naturale si active cosmetice.

Vino alaturi de noi, in comunitatea ATELIERELOR de Cosmetica Naturista NATIVIS unde noi iti oferim sansa sa te dezvolti personal si te ajutam sa iti dezvolti si afacerea in acest domeniu de avangarda.Noutati

Contact