Ateliere Cosmetica Naturista disponibile


AtelierTipDinPanaLocalitateaInscriere
Cursuri preparare cosmetice naturale

Chimie cosmetica, formulare si preparare produse cosmetice

MasterClass22.06.201823.06.2018BucurestiInregistrare

Ateliere Cosmetica Naturista

Corporate Beauty Workshops

Optiune CORPORATE -Natural Beauty Workshops- un mod placut, benefic de a invata sa-ti prepari cosmetice naturale printr-o instruire rapida, profesionista, cu retete personalizate, fundamentate stiintific. Vom prepara cosmetice sănătoase, din ingrediente naturale studiate atent, atestate şi certificate ştiintific, în deplină concordanţă cu metabolismul PIELII.

  • Contact: 0722 745 679

MasterClass

Optiune complexa datorita nivelului de detalii si timp acordat Cursului teoretic de Cosmetica Naturista si ATELIERELOR practice. Vom formula şi prepara cosmetice prietenoase pentru tine şi familia ta, din ingrediente naturale si active cosmetice de ultima generatie, in concordanţă cu produsele profesionale organice.

  • Contact: 0722 745 679

 

AntiAging Massage Dancing

Specializare masaj facial antiageing ce imbina tehnici de masaj bioenergetic, shiatsu cu effect de lifting, ce au rolul de prevenire și combatere a ridurilor faciale, decongestionarea temperată a contracturilor musculare, drenajul limfatic si echilibrarea stărilor emoționale.

  • Bonus: Masaj cu role de jad
  • Contact: 0722 745 679

 


Prevenţia naturală, noninvazivă, reprezintă un crez ce doresc să-l împartăşesc celor care doresc să înveţe aceasta, sau să se perfecţioneze în acest sens.

Îngrijirea pielii cu ingrediente naturale este deja o normalitate, dar a afla corect si a te instrui professional trebuie să o faci cu cei acreditaţi, pregătiţi, si cu experienţă in domenii conexe acestei discipline.

A formula şi prepara cosmetice prietenoase pentru tine şi familia, cu cele mai noi active cosmetice de pe plan mondial, în concordanţă cu produsele profesionale organice, nu este o metaforă, nici un stil de marketing, sau promovare, este realitatea…purul adevăr.

Haide să depaşim un nivel să trecem de la cosmeticele de si din BUCĂTARIE sau de la retelele nefundamentate, la cosmeticele organice sănătoase, din ingrediente studiate atent, atestate şi certificate ştiintific, în deplină concordanţă cu metabolismul PIELII şi normele de aplicare demonstrate ştiintific.

Cum, unde, de ce?Noutati

Contact