Despre NATIVIS

3 Octombrie 2017, 10:07   96   Maria Mihaiu

Blogul acesta de NATIVIS Cosmetica Naturista ar putea deveni interactiv, viu… doar prin intermediul vostru, adresati-mi intrebari, spuneti-mi parerile voastre si de ce nu sugestii.

Inainte de aceasta ma veti intreba ce inseamna …NATIVIS ?

FRUMUSETE NATURALA in limba Latina inseamna NATIVIS.

Subliniez un truism, asa este frumusetea vine din interior…deoarece:

Pielea reactioneaza la stimulii ce vin din interior, sau exterior, transmitandu-i creierului care apoi ii transforma in emotii.

Emotiile reflecta pe fata, bucuriile, tristetile si semnele trecerii timpului, care se pot remedia prin armonizarea starilor sufletesti, astfel ca pielea sa reactioneze pozitiv in sinergie cu atingerea prin masaj  si cu ingredientele naturale.

Mesajele subliminale și abordarea integrativa în cosmetică

Cosmeticiana poate primi mesaje și semnale ce vin dincolo de nivelul conștienței, mesaje subliminale din care poti evalua starea clientei fiindcă se reflectă pe chipul ei prin semnale date de minte, inimă și suflet. Atitudinea, postura, tonul vocii și ochii vor completa mesajul “transmis involuntar” și vor permite diagnosticarea stării și pregătirea terapiei cosmetice.

Cosmetologul FRENAND AUBRY cel care a creat “LE VISAGISME” in prima jumatate a secolului al XX spunea: “Cosmetologia este o profesiune de credinta, iar meseria de cosmetician cere nu numai mult tact si indemanare, dar si calitati psihologice si cunostinte multiple in toate domeniile, care in mod direct sau indirect sunt legate de frumusetea si armonia corpului omenesc.”   

Consider acesta un “juramantul cosmeticienei” la fel ca si cel al lui Hipocrate in medicina si as dori ca informatiile despre ingrijirea constanta si corecta a pielii cu metode simple si firesti sa ajunga sa fie cunoscute de femeile din Romania, iar noi cei din domneiu TREBUIE sa oferim informatii corecte, neinfluentate de BRAND-urile ce le reprezentam.

As dori ca femeile, barbatii si adolescentii sa cunoasca cat mai multe informatii anatomico-biologice despre piele ca sa inteleaga de ce pielea ca si orice alt organ al corpului trebuie INTELEASA, tratata si ingrijita cu blandete, non invaziv.

Maria Mihaiu

Cosmeticiana&Trainer Cosmetica NaturistaNoutati

Contact